Ondersteuning door een student-assistent

Wij bieden ondersteuning van een student-assistent bij: Brightspace, MS Teams, SharePoint en OneDrive. Wil je ondersteuning? Maak een afspraak.

Voor het goed inrichten van een course in Brightspace komt heel wat kijken. Deze sectie moet duidelijkheid geven waar je allemaal aan moet denken voordat je begint. Waarom dit handig is voor het onderwijs lees je op de onderwijskundige pagina via https://onderwijslab.techniek.hva.nl/onderwijs/ons-onderwijs-ontwerpen/inrichten-rijke-leeromgeving/

Brightspace is de digitale leeromgeving van de Hogeschool van Amsterdam. Elk vak heeft een course op Brightspace. De docenten kunnen hier communiceren met de studenten, hun lesmaterialen plaatsen en gebruikmaken van verschillende werkvormen die het systeem rijk is. De leeromgeving bestaat uit tools gemaakt door Brightspace en door externe leveranciers. Hieronder kan je per onderdeel lezen hoe je het moet gebruiken.