Wooclap: interactie met je publiek (A-Z-lijst)

In dit artikel kun je een algemene beschrijving vinden over de werking van Wooclap en de bijbehorende informatie die vanuit de HvA gegeven wordt. Wooclap is een manier om interactie met je studenten te hebben. Het lijkt op Kahoot en Socrative.

Wooclap is een 'Audience Response Tool'. Zowel studenten als docenten mogen deze tool inzetten tijdens een presentatie/les om vragen of stellingen voor te leggen aan het publiek. Aanwezigen kunnen hierop reageren via hun smartphone of laptop. De resultaten kunnen direct worden weergegeven op het scherm van de presentator. De tool kan zowel in het klaslokaal, als online worden gebruikt.